1, My Address, My Street, New York City, NY, USA
+1234567890
Mon - Sat: 9:00am - 8:00pm
Rochii de Vara care Avantajeaza Femeile Plinute
Rochii de Vara care Avantajeaza Femeile Plinute

Alchera Y0054 confectionata in atelierele Alchera din voal de matase, este rochia ideala pentru o serata sofisticata, exprimand iubirea, frumosul si sensibilitatea. Rochia Alchera Y0085 realizata din tafta satinata galbena, este rochia ideala pentru o serata foarte sofisticata, exprimand iubirea, frumosul si sensibilitatea. Rochie lunga realizata in atelierele Alchera, acest produs este realizat din crep stretch, material textil de calitate superioara cu textura fluida si matasoasa. Rochie lunga confectionata in atelierele Alchera, acest produs este confectionat din saten tip strech, material textil de calitate superioara. Rochia tip cămașă nu este doar croită în stilul unei cămăsi, ci se și așează la fel de lejer, jucându-se în jurul corpului tău. La fel de bine poți purta cămașă sau bluză înăuntrul fustei, cu aceeași regulă a armoniei sus/jos. Pentru a arata cât mai bine nu contează numai modelul rochiei de seara ci și materialul, modul în care se așează pe tine. Fii eleganta intr-o rochie lunga de seara sau jucausa intr-o rochie scurta de club. O imagine rafinata si feminina este garantata intr-o rochie pana la podea, cu corset ajustat, indiferent de ocazie. Alege din peste 300 de modele de rochii simple si elegante, intr-o paleta larga de stiluri si culori: grena, verde crud, visinie, lila, negre, bordo etc La Miss Grey, incercam intodeauna sa te surprindem placut prin creatii unicat, de o feminitate si o eleganta covarsitoare.

Avand in spate ani de zile de experienta in confectionarea modelelor unice de rochii elegante, in propriul atelier din Bucuresti, am reusit sa iti punem la dispozitie cele mai bune oferte de modele de rochii elegante, de festivitate si de ocazie, in degrade sau multicolore, potrivite pentru orice stiluri si preferinte si pentru orice siluete. Se pot adapta la o mare varietate de inaltimi si stiluri de toc. Colecția de rochii de seara lungi cuprinde rochii elegante, potrivite oricărei ocazii. Rochiile noastre, cum ar fi rochii medii, rochii cu maneci sau rochii lungi de seara elegante, sunt realizate din cele mai bune materiale, pentru a oferi femeilor fascinate de frumusete, diversitate. Știm cât de important este pentru tine sa te simți ca o prințesa pentru o seara întreaga. Rochiile de seara sunt alegerea femeilor care doresc sa strălucească, sa fie în centrul atenției și sa epateze printr-un look glamour. De pildă, dacă evenimentul se desfășoară într-un ballroom select, cu siguranță rochiile de nuntă din materiale prețioase vor fi alegerea ideală. Și dacă evenimentul la care vei participa va avea loc în interior sau în aer liber. Indiferent de evenimentul la care vei participa nunta, banchet sau ocazie, alege-ți rochia de la MariSSa și vei străluci la petrecere.

Rochia se potrivește bine pe figură, ascunde burta urâtă și accentuează șoldurile și picioarele. Disignul in tendinte, elementele bine finisate recomanda acest model pentru aparitii spectaculoase la evenimentele speciala din viata dumneavoastra. Rochii sirena, cu trena, tip printesa, sunt printre preferatele designerilor pentru petrecerile si evenimentele formale. Lasa-te cucerita de croiul seducator tip sirena ce accentueaza linia corpului, topul tip corset avand cupe de sustinere integrate si manacile supradimensionate. Lasa-te cucerita de croiul seducator tip sirena ce accentueaza linia corpului, topul tip corset avand cupe integrate pentru sustinere, accesoriu in stil tridimensional ii ofera un aer unic si rafinat. Lasa-te cucerita de croiul seducator tip sirena ce accentueaza linia corpului, topul tip corset accesorizat in stil tridimensional avand cupe de sustinere integrate, iti ofera un aer unic si rafinat. Recomandam cu drag aceasta tinuta demna de covorul rosu, pentru aparitii spectaculoase la evenimente de seara, cu luciu in lumina reflectoarelor, tinute custom madam pentru petreceri tip cocktail.

Am selectat 4 rochii de seară foarte elegante și sexy care pot fi purtate la evenimente speciale dacă vreți să impresionați cu adevărat. Dacă dress code-ul de la birou, nu îți permite blugi mai lejeri sau pantaloni din in, purtați cu cele mai stilate tricouri, atunci poți alege rochii office. Regula aici e simplă: dacă pot să-ți văd sutienul la birou fără să am vedere cu raze X sau calități parapsihologice, lenjerie sexy ceea ce porți nu e ok. Rochiile reale sunt considerate modele cu decolteu în V. Această rochie te va ajuta să-ți subliniezi feminitatea. O ojă în nuanțe întunecate sau pământii nu doar că arată elegant, ci emană și farmecul sezonului auriu de toamnă. Rochii in nuanțe calde sau tonuri vibrante, rochii scurte sau lungi încadrând măsuri 36-44 sau 46-60, simple sau garnisite cu aplicații manuale precum fulgi, pene, cristale, perle, paiete sau broderie. Fiecare franj este lucrat manual si cusut individual pe tulul care este usor elastic, conturand un model de broderie perfecta garnisita cu pietre pretioase. Acest model prezinta cupe integrate pentru sustinere si o dublura pentru a asigura un plus de confort in contactul cu pielea. Acest model are integrate cupe pentru sustinere si o jupa ce tempereaza transparentele materialului.

Dacă aveți întrebări cu privire la locul și modul de utilizare a rochii de plaja, puteți lua legătura cu noi pe propria noastră pagină Web.